Pengalaman diet 2 minggu

Kalau ada tanda cepat-cepat ke hospital katanya. Dalam 1 minggu berat badanku turun 2 kg!!

Pengalaman Turun Berat Badan Dalam Masa 2 Minggu Sahaja

Senang sikit nak balut. Alhamdulillah, selepas minum iodin pada Selasa lepas, kesannya takdelah teruk sangat. Masa Zahra dulu pun buat kat situ.

Cikla rasa ni ok je, dan takde pulak alami kesan yang pelik-pelik. Dua kali pulak tu terlanggar, memang sakit masa tu. Pengalaman Diet Pisang dan Menu yang Saya Jalankan Saya coba cari di internet beberapa informasi mengenai diet yang efektif turunkan berat badan.

Ingat punya ingat baru babah faham. So, cikla saje nak share pengalaman RAI cikla kali ni.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Hal yang aku rasakan ketika aku gak makan gorengan adalah, berasa lebih enteng badannya. Oh ye, cek kali ni berat mummy turun 1. Hiromi Sinya. Doktor ada cakap dengan cikla, selepas wbs whole body scandah boleh mula balik thyroxine dan dah boleh makan balik macam biasa.

Memang tak lama tu kata orang tua2. Haihh dah hujung-hujung bulan baru loya ke. Sering pipis tapi masih wajar 3. Lemes berasa kaya ayam filet, tp masih bisa beraktifitas 2.

Pengalaman OCD Turun 4 kg dalam 2 Minggu

Setakat aku berDA ni, aku belum pernah masak lagi bawak bekal. Tengoklah pada label makanan diet, terutamanya yang berbentuk paket. Ada tapi. Bukan karena iri melihat orang lain, atau pengen menjadi seperti orang lain.

Padahal kl ngeliat orang yg lebih gendut, akutuh biasa aja ga ngerasa dia gendut tapi emang udh ganyaman aja sama badan sendiri. Nasib baik mummy masih bercuti so duduk rumah je la, dua hari jugak bengkaknya.

Cheat yang agak 'berat' la maksud aku.

Selepas hampir 2 minggu selepas minum iodin (RAI)...

Kandungan carbs dan gula yang memang tinggi. Sebelum ni mummy dah start beli barang baby sikit-sikit macam baju, mitten dan booties kat Jusco kebanyakannya. Korang doakan cikla ye.

2 Minggu Diet Telur Bisa Turun 3 Kg per Minggu (Ini Prosedurnya!)

Jika anda betul-betul nak kurangkan berat badan dengan serius, boleh cuba yang ini:Happy banget nih sekarang, karena aku mau share mengenai pengalaman diet aku yang menurutku SUKSES banget, Dalam 1 minggu berat badanku turun 2 kg!!

12/2/ · Cara melakukan OCD dari pengalaman saya dapat anda baca dengan mengklik Aku pernah coba diet ocd kira2 2 minggu,trus bb aku trun 2 kg,skrg rsanya bb.

Pengalaman Diet Gm yang Berhasil

Berikut paparan pengalaman Berat pertama Eirene adalah 50 kg sebelum ia menjalankan diet OCD, setelah 3 minggu itu sulit untuk tidur di bawah jam 2.

4/11/ · Pengalaman Diet GM Plan cara turun 5 aku juga lagi diet GM round 2 nih, tapi keren bgt bsa turun 3 kg. d tengah2 minggu diet dihiasi. pengalaman diet turun 16kg yaitu ocd dengan jendela makan gue pun mencoba nya selama 2 minggu lingkar pinggang mengecil tapi berat badan naik menjadi 55kg.

Perkongsian tips diet daripada Cik Alia Amira Rohadi yang Dalam sehari kena ambil liter air suam / day ni Subway semua tu untuk 3 minggu pertama tanpa Author: Nazurah Hassan.

Pengalaman diet 2 minggu
Rated 0/5 based on 2 review