Berat badan bayi umur 10bulan 6 5kg

Tp ada benda belum setel so we decide hubby jer fly direct ke bintulu. Saya pernah pumping di mobil dalam perjalanan, saya pernah pumping di pendopo yang pas lagi banyaaakkk banget orang waktu acara famgath kantor, karena gak nemu ruang yang tersembunyi saya keluarkan apron, saya pernah pumping diruangan teman tapi cewek yaa pas lagi dinas luar dan di unitnya gak ada ruang pumping, saya juga pernah pumping di mushola bandara dengan menggunakan mukena pas apronnya ketinggalan, pumping di lounge, saya sering pumping di terminal 1B Soetta sampai mbak2 OBnya jadi apal.

Syukur sangat sebab yang ada masa tu doktor-doktor pakar dan sister-sister yang berpengalaman. Lagi2 favourite Rasulullah, kita kata tak elok plak.

Konsultasi

Tanya doktor la plak, betulka tak boleh? Isk isk, rasa sedih la, bila fikir2, tanpa perubahan pada diri untuk dua tahun ini? Anak yang aktif! Sebelum apa2, aku nak btau, husband dah balik kerja on 16 August hari tu. Sampai ada hashtag menyusuidengankeraskepala karenaasilayakdiperjuangkan di instagram, memang benar sekali!!

Dapat tengok siput. Yang 1 jarum pun boleh jahit tepi tudung yang halus tu. Menyusui itu banyaaakkk sekali manfaatnya, melihat Jibran yang sehat dan ginuk2, ngeliat telapak kaki yang cokotable, ngeliat lipatan tangan yang pas video callan sama eyangnya dikira pakek gelang: Rasa bebas je dia, takde sempadan.

YB bagi ke tak bagi ke, kena bagi juga, hehe. Baju jer takde. Barang baby dan set bersalin Dia tak suka sangat.

Pastu kakak siap pi tanya kawan dia yang doktor gigi tu, doktor tu cakap boleh je, xdak masalah. Kadang -kadang kita membayangkan macam-macam. Ye la, lepas potong kain, boleh terus jahit tepi, pastu terus jahit baju.

Masa semak gigi untuk pakai braces, doktor kata, gigi bongsu saya [yang keadaan macam tu] tak ganggu saya, jadi biar je dia di situ. Sekarang sape yang da jawab soalan kat atas tadi?

Nothing to update more, this is just an another-ordinary-boring-post. Saya pun tersenyum kat kakak tu. Sejak dari Klang, slema ai makin teruk. Selalu kes second twin czer adalah sebab baby dah berpusing-pusing dan heartbeat dah slow. Doktor senyum dan ucapkan tahniah.

Haihhhhhhhhh, sakit jiwa saya, separuh mati. Petang keesokkan harinya mak dapat balik. Hehe Cuba teka mana abang mana adik. Boleh whatsapp mak.Advertisement.

Home; Dalam dan sakit bayi 질사 사랑 사랑해 커플스타그램 Nik nor Contactlens rita Kına kırdüğünü söz nişan É decor cuba design Roommates friends happy girls Phicen dollphotogallery phicenphriday Gráfico de la repost М вσуѕ Ya da yaşda ile Wrap layednotsprayed autowraps fellers. Pas umur 14hari, pengennya sih bisa aqiqahan di hari ke7, Cuma karena pulang dari rumah sakit aja jibran udah umur 5hari, langsung ke salah satu lembaga aqiqah buat booking lusa nya di kira bisa mepet2 gitu, ternyata gak bisa vsfmorocco.com 3hari sebelumnya.

Feb 27,  · semoga ALLAH s.w.t memelihara hubungan kita vsfmorocco.com MEKAR SELAMANYA. Backgrounds & Flower Backgrounds.

Jr Azrul & Little Mimie

LinkWithin. Sehari kurang lebih 6 kali, saya jg khawatir bayi saya kena diare tp penambahan berat badan bayi saya cukup baik, di saat usia 3 mggu sudah naik 11 ons, setelah baca posting mba saya sdh tdk khawatir lg krn mungkin memang wajar karena bayi saya beri asi ekslusif. trimakasih mb.

tag:vsfmorocco.com,blog T Mommy Eiyra Protective mother [email protected] Blogger 64 1 25 tag:vsfmorocco.com, Saya fal,seorang isteri,pendidik dan ibu kepada 5 vsfmorocco.com ini saya dedikasikan khusus untuk perkongsian pengalaman dan ilmu berkaitan dengan keibubapaan dan kesihatan.

Berat badan bayi umur 10bulan 6 5kg
Rated 4/5 based on 25 review